Versnel de energie-transitie, investeer nu in de Duurzame Energie Unie

De Duurzame Energie Unie is een crowdfunding-actie gestart om de lokale opwek van duurzame energie nog meer te stimuleren. Het doel, € 500.000, is al bijna opgehaald. Wil je ook investeren? Inschrijven kan nog tot 21 juli. Dat is ook financieel heel aantrekkelijk: het rendement bedraagt 6%, uitgekeerd in geld óf in groene stroom.

Tegenstroom is lid van de Duurzame Energie Unie. Samen werken we aan de realisatie van meer duurzame energieprojecten in Nederland. Klanten van Tegenstroom leveren al een enorme bijdrage. Door hun stroom en gas lokaal af te nemen en/of door het huren van onze zonnepanelen (voor huurders van Ymere).

Méér doen om de energietransitie te bespoedigen? En heb je mogelijkheden om te investeren? Dan kan je nu investeren in de Duurzame Energie Unie. Inschrijven kan vanaf € 500,-. Deelnemers mogen rekenen op aantrekkelijke voorwaarden: 6% rendement, uitgekeerd in geld of in groene  stroom. Na afloop krijgen de deelnemers hun inleg terug. Let op: het gaat om een investering; er is altijd een kans is dat het mislukt en je je geld niet terug krijgt.

Meer informatie, de voorwaarden en inschrijven kan hier.

Over de Duurzame Energie Unie
De Duurzame Energie Unie is hét energiebedrijf waarin de inwoners van Nederland zelf hun eigen duurzame energievoorziening voor elkaar kunnen krijgen. Het is een coöperatie van 27 lokale duurzame energiebedrijven die zelf duurzame energie produceren, van Texel Energie tot Leudal Energie  en natuurlijk Tegenstroom. Klanten kunnen direct duurzame energie afnemen via het lokale energiebedrijf uit hun eigen regio. In onafhankelijk onderzoek van onder meer de Consumentenbond, Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds is De Duurzame Energie Unie uitgeroepen tot de groenste energieleverancier van Nederland.

 

 
 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten