1100 kleine energiecentrales in Haarlemmermeer

1100 Huurders van Ymere hebben zonnepanelen van Tegenstroom op hun dak. Dat zijn 8.800 panelen en ruim 2.000.000 kWh schone stroom in Haarlemmermeer, elk jaar weer! Deze stroom is goedkoper dan die van het elektriciteitsbedrijf. Huurders sparen dus makkelijk geld.

Hoe werkt het? Huurders van een woning van Ymere met een dak waarop 8 zonnepanelen passen en voldoende zonlicht, kregen van Tegenstroom een aanbieding. De bewoner betaalt een vast bedrag per maand, dat lager is dan de waarde van de stroom die ze opwekken. Zo besparen bewoners tientallen euro’s per jaar. De huurders hebben als het ware een abonnement op de stroom van de zonnepanelen. De zonnepanelen zijn van Tegenstroom, de stroom is voor de huurder. Gaat iemand verhuizen? Dan is de stroom voor de nieuwe huurder.   

Wij installeren niet meer. Ymere vond het zo'n een goed project, dat ze het nu aanbieden in alle gemeenten waar ze woningen verhuren. Ben je huurder van Ymere en heb je interesse? Meer informatie vind je op de website van Iederzon.

Hieronder staat informatie voor huurders van Ymere met onze zonnepanelen op hun dak: 

Handleidingen en formulieren
   
 

Deze bewoners hebben voor zonnepanelen gekozen!
Let op: google plaatst de woningen in dit overzicht niet heel accuraat.

 

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten