Onze groene energie

Tegenstroom is een leverancier van stroom én gas. 100% van de stroom die we aan onze klanten leveren is opgewekt in Haarlemmermeer, door Haarlemmermeerse ondernemers:

Stroom van Jos, IJweg 923 in Hoofddorp
Stroom van StukArt Tuinen, Rijnlanderweg 1297 in Nieuw Vennep
Stroom van Hein, Hoeve Voorzorg, IJweg 373 in Zwanenburg
Stroom van Stan van Solar Green Point, veld langs de A4 bij Rijsenhout
Stroom van Timo, in Abbenes

zonnepanelen op het dak van KoeckhovenAls je klant wordt van Tegenstroom koop je lokale stroom, 100% uit de polder. Bovendien komen de verdiensten ten goede aan Haarlemmermeer zodat we meer lokale opwek kunnen realiseren. Zo zorgen we met elkaar voor de overgang van fossiele naar schone energie. Sluit je je ook bij ons aan? Met een paar muisklikken ben je klaar.

Groenste stroomleverancier van Nederland
Als lid van het landelijke energiecollectief om | nieuwe energie zijn we al 5 jaar op rij door de Consumentenbond uitgeroepen tot groenste stroomleverancier van Nederland! In hun jaarlijkse landelijke onderzoek kregen we weer een 10! Echte voorlopers en uitblinkers noemt de Consumentenbond ons.

Gezonde business case met zonnepanelen
Onze groene stroom kopen we rechtstreeks bij de producenten (Jos, Hein, Stan, Timo en StukArt Tuinen). Deze ondernemers hebben zonnepanelen omdat ze hun bijdrage willen leveren aan de energietransitie, omdat het de onderneming sterker maakt én omdat het een interessante business case is. Tegenstroom levert hun zonnestroom aan klanten in Haarlemmermeer, dat maakt de cirkel rond. Ben je ondernemer, heb je een groot dak en wil je ook wel een gezonde businesscase met zonnepanelen? We helpen je graag!

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten