Onze groene energie

Tegenstroom is een leverancier van stroom én gas. We zijn 100% fossiel vrij en leveren alleen maar groene energie. Het is onze ambitie om 100% in Haarlemmermeer op te wekken. Dat lukt nu al voor ongeveer 30% van onze stroom. Om dit te realiseren doen we verschillende projecten. Elke nieuwe klant helpt ons meer groene energie in Haarlemmermeer te realiseren.

Als je klant wordt van Tegenstroom stoot je zelf geen CO2 meer uit voor je energiegebruik. Bovendien komen de verdiensten ten goede aan Haarlemmermeer zodat we meer lokale opwek kunnen realiseren.  Zo zorgen we met elkaar voor de overgang van fossiele naar schone energie. Doe je met ons mee? Met een paar muisklikken ben je klaar.

Groenste stroomleverancier van Nederland
Als lid van het landelijke energiecollectief om | nieuwe energie zijn we al 4 jaar op rij door de Consumentenbond uitgeroepen tot groenste stroomleverancier van Nederland! In hun jaarlijkse landelijke onderzoek  kregen we weer een 10! Echte voorlopers en uitblinkers noemt de Consumentenbond ons.

Eerlijke prijzen voor producenten
Onze groene stroom kopen we rechtstreeks bij producenten zoals Jos Koeckhoven aan de IJweg in Hoofddorp. Voordeel voor de producent is dat zij een eerlijke prijs krijgen, worden gestimuleerd om méér te produceren en makkelijker aan de benodigde kredieten kan komen voor nieuwe investeringen in duurzame energie. Lees hier meer over onze groene stroom en groen gas.

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten