Zondag 26 juni: Groene Loper Festival! Lees hier alles over onze speciale aanbieding

Zondag aanstaande, 26 juni (12 tot 18 uur) is het jaarlijkse Groene Loper Festival op het Raadhuisplein in Hoofddorp met leuke kraampjes en activiteiten voor jong en oud. Een middagje genieten van een bewuste leefstijl, eerlijk en lokaal. Natuurlijk is Haarlemmermeers eigen energiebedrijf Tegenstroom van de partij.

We hebben een speciale Groene Loper aanbieding. Vanzelfsprekend is onze energie nog net zo groen en lokaal als altijd, maar nu super scherp geprijsd:

Jaarcontract juni 2016

 1 jaar

 2 jaar

 3 jaar

 variabel

Hoog (per kWh)

 € 0,1934

 € 0,1937

 € 0,1940

 € 0,2011

Laag (per kWh)

 € 0,1826

 € 0,1811

 € 0,1801

 € 0,1859

Enkel (per kWh)

 € 0,1890

 € 0,1886

 € 0,1890

 € 0,1948

Vastrecht (per jaar )

 € 36,00

 € 36,00

 € 36,00

 € 36,00

 

 

 

 

 

Gas (per m3)

 € 0,6069

 € 0,6117

 € 0,6136

 € 0,6612

Vastrecht (per jaar)

 € 36,00

 € 36,00

 € 36,00

 € 36,00

Als je vóór 30 juni het aanmeldformulier invult (je zit nog nergens aan vast!), dan gelden deze prijzen voor jou. Dit is het enige wat je hoeft te doen:

  • Kom naar ons toe zondag en vul je gegevens in op het aanmeldformulier. Of doe het gelijk, hier. Actiecode: Groene Loper
  • Geef het formulier aan ons, Je zit nog nergens aan vast!
  • Van Pia van Tegenstroom ontvang je een welkomstbrief met de leveringsovereenkomst
  • De leveringsovereenkomst onderteken je en stuur je op naar Tegenstroom. Dan is de overstap definitief!
  • Tegenstroom zegt de overeenkomst met je huidige leverancier op.
  • De huidige leverancier stuurt je een eindafrekening.
  • Tegenstroom informeert je over het maandelijkse voorschotbedrag.
  • Wij maken verder je overstap in orde! Meer informatie staat hieronder.

Heb je nog vragen? Mail of bel pia via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023 2040 400.

  

Informatie over het aanbod

De prijzen in de tabel zijn inclusief btw, energiebelasting en opslag duurzame energie. Als het contract afloopt, gaat de overeenkomst automatisch over in een contract voor onbepaalde tijd. Contracten voor onbepaalde tijd kunt u elke maand kosteloos opzeggen.

Hoe lang is de aanbieding geldig?

Deze aanbieding is geldig tot 30 juni 2016. Ontvangen wij de ondertekende overeenkomst vóór deze datum, dan gelden deze actieprijzen voor jou.

Welke ingangsdatum vul ik in?

Om eventuele overstap boetes te voorkomen, raden wij aan om te controleren wanneer het contract met je huidige aanbieder afloopt. Contracten voor onbepaalde tijd kunnen altijd kosteloos overgezet worden. Je kunt dan per de 1e van de volgende maand overstappen (zsm). Heb je nog een contract? Vul dan de datum in waarop het contract afloopt. Weet je niet hoe lang je contract loopt? Schrijf dan ‘ik weet het niet’, dan zoekt Pia het uit en laat je weten wanneer je zonder boete kunt overstappen.

Duurzame Energie Unie

De leveringsovereenkomst staat op naam van ‘DE Unie’. Voor de levering van energie werkt Tegenstroom namelijk samen met de DE Unie. DE Unie is een coöperatie zonder winstoogmerk, opgericht door Windunie, Texel Energie en Stichting Urgenda. Tegenstroom en DE Unie delen hun doel: zoveel mogelijk energie lokaal opwekken.

Over Tegenstroom

Tegenstroom is Haarlemmermeers eigen lokale energiebedrijf. Bij Tegenstroom koop je gegarandeerd groene stroom en gas. Wij zijn een maatschappelijke onderneming zonder financieel winstoogmerk. Maken we winst dan wordt die winst geïnvesteerd in energiebesparing en nog meer lokaal opgewekte energie. Zo houden we de winst in de polder en dragen we samen bij aan een onafhankelijke energievoorziening.

Waar komt onze stroom vandaan?

Vanzelfsprekend leveren wij 100% groene stroom. Onze stroom komt voor het overgrote deel (98,7%) van windmolens op het Hollandse platteland. 1,3% Is zonnestroom. De zonnepanelen liggen op Texel, op de schuur van de aardappelbewaarplaats aan het Meyertebos bij Den Burg. Kan niet missen als je van de boot komt, gelijk rechts! Ons doel is om alle energie, voor al onze klanten in de polder zelf op te wekken, op onze eigen schuren en daken. We zijn begonnen met de daken van huurders van Ymere. We hebben inmiddels al ruim 1000 huurwoningen in Haarlemmermeer van zonnepanelen voorzien.

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.



van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten