Gratis zonnepanelen voor SV Hoofddorp

Grote ledenactie van start!

S.V. Hoofddorp is klant geworden en koopt nu al haar energie van Tegenstroom. Maar Tegenstroom en S.V. Hoofddorp gaan meer samen doen: een spectaculaire ledenactie! Voor elke vijftien S.V. Hoofddorpleden die overstappen van de huidige energieleverancier naar de groene energie van Tegenstroom wordt gratis een zonnepaneel geplaatst op het dak van het S.V. Hoofddorp-clubgebouw. 

125.000 kWh gratis stroom

Het streven is om 300 leden te laten overstappen. Dan verdient de club een set van 20 zonnepanelen compleet met installatie. Dat is elk jaar zo’n 5.000 kWh gratis stroom. En dat voor 20 tot 25 jaar, want zonnepanelen gaan lang mee. Dat is 125.000 kWh! Iedereen kan meedoen aan de actie, want iedereen kan klant worden van Tegenstroom, dus ook familie, vrienden en bekenden; zelfs iedereen van buiten Haarlemmermeer. Wordt je klant via deze actie, vul dan de actiecode ‘SVHoofddorp’ in bij je aanmelding.

Actie heel voetbalseizoen

De actie is gestart op 25 oktober. Wethouder John Nederstigt (Duurzaamheid) gaf het startschot, samen Sam Erçan (voorzitter jeugdvoetbal) en Andrea van de Graaf van Tegenstroom. De actie duurt het hele seizoen, tot eind april 2015. Wij hopen als afsluiting een mooie set op het dak te kunnen installeren!

Bestuur S.V. Hoofddorp beveelt energie-actie aan

De actie past uitstekend in het maatschappelijk bewustzijn van S.V. Hoofddorp. Daarom beveelt het voltallig bestuur deelname aan deze grote energie-actie van harte aan. De penningmeester van de club, Joost Rijlaarsdam, is als eerste overgestapt!

                                                                       25 oktober 2014, Andrea van de Graaf, met John Nederstigt en Sam Erçan en jeugdleden

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten