Algemene voorwaarden

voor zakelijke klanten

voor consumenten

Schone, groene energie leveren is voor Tegenstroom vanzelfsprekend. NIet minder belangrijk vinden wij dat energie steeds meer lokaal moet worden opgewekt. Daarom heeft Tegenstroom de volgende uitgangspunten:

  • 100% groene stroom en groen gas, waar mogelijk lokaal opgewekt.
  • Winst is: minder C02-uitstoot, onafhankelijkheid, meer sociale betrokkenheid, meer liefde en vertrouwen, lokale werkgelegenheid, en voldoende financiële middelen om voort te bestaan en lokale schone energieopwekking te bevorderen.
  • Geen opzegboete: wij gaan ervan uit dat u voor ons kiest omdat we van hier zijn en we samenwerken aan een onafhankelijke energiehuishouding in Haarlemmermeer. Daarom kan je  contracten voor onbepaalde tijd kosteloos opzeggen. Contracten voor bepaalde tijd kennen een wettelijke regeling waar wij ons aan houden (vraag 5 in vraag en antwoord).

Wij doen niet aan kleine lettertjes, maar houden ons wel aan de algemene voorwaarden die gelden voor alle energieleveranciers in Nederland. Je vindt ze hier

Informatievoorziening
Zonder energie staat ons leven stil. Energiebedrijven hebben een enorme verantwoordelijkheid: je moet er altijd op kunnen vertrouwen dat energie beschikbaar is, betaalbaar blijft en zo duurzaam mogelijk wordt opgewekt.

Energiecoöperatie Duurzame Energie Unie regelt voor Tegenstroom de inkoop van groene energie. Duurzame Energie Unie is lid van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie ​ (NVDE).

Duurzame Energie Unie volgt de richtlijnen voor informatievoorziening op de consumentenmarkt voor energie en is aangesloten bij de Geschillencommissie Energie. We beloven om consumenten goed voor te lichten, klanten op een goede en eerlijke manier te benaderen en op een zo goed mogelijke manier te helpen bij de overstap naar Tegenstroom.

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten