Groene stroom

We hebben de groenste stroom van Nederland! In het jaarlijkse landelijke onderzoek van de Consumentenbond, Greenpeace, Wise en Natuur&Milieu kregen we weer een 10! Echte voorlopers en uitblinkers noemt de Consumentenbond ons in haar decembernummer: 'Voorlopers trekken de kar van de verduurzaming; een groot deel van hun stroom is zonnepanelen- en windenergie ... Die kopen ze direct in bij de producent van deze duurzame stroom'. En zo is het! Dat geeft de duurzame producent zekerheid, ook bij financiers. Zodat verder geïnvesteerd kan worden in nog meer schone energie.

Onze stroom komt voor het overgrote deel (95,1%) van windmolens op het Hollandse platteland, allemaal rechtstreeks ingekocht bij de producent, vaak een energiecoöperatie.
4,1% Is Nederlandse zonnestroom en 0,8% biomassa.

Ons doel is om alle energie, voor al onze klanten in de polder zelf op te wekken, op onze eigen schuren en daken. We zijn begonnen met de daken van huurders van Ymere. Meer dan 1000 huurwoningen in Haarlemmermeer zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen! HIER lees je er meer over. We zijn nu bezig om zonnepanelen voor alle scholen in Haarlemmermeer te realiseren. Voor basisscholen zijn we op 10 oktober 2016 de 'schooldakrevolutie' gestart. We dachten dat de panelen wel binnen een jaar op de daken zouden liggen, maar dat bleek een droom. Het duurt iets langer dan dat (bel ons als je wil weten waarom het zo lang duurt), maar ze komen er zeker! Scholen voor voortgezet onderwijs zijn grote scholen met veel verbruik; dat vraagt een andere aanpak, waar we ook druk mee bezig zijn. Op de hoogte blijven van de voortgang? meld je aan voor de nieuwsbrief. Wil je zelf ook zonnepanelen, op het dak van je huis, bedrijf, instelling, sportclub of wat dan ook? Laat het ons weten, dan gaan we je helpen!

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in HLMR.

Lees hier

over al onze projecten