Zomernieuws: prijzen gedaald en bijna 1000 aanmeldingen voor zonnepanelen!

Prijs voor stroom en gas voor klanten van Tegenstroom gedaald!

Voor de meeste klanten van Tegenstroom (klanten met een variabel contract) gaat de prijs voor stroom en gas een klein beetje omlaag. De nieuwe prijzen vind je hier. Voor een gezin met gemiddeld energieverbruik (3.500 kWh stroom en 1.800 m3 gas) een besparing van ongeveer 40 euro per jaar. Ben je al klant, dan worden  de aanpaste lagere tarieven vanzelf doorgevoerd op je jaarrekening. .

Klant worden? Vul hier je gegevens in en we sturen je geheel vrijblijvend een aanbieding.

 

Bijna 1000 aanmeldingen voor zonnepanelen

Buiten schijnt de zon volop! En dat is goed nieuws voor alle 850 huurders die inmiddels hebben gekozen voor zonnepanelen van Tegenstroom. Gaan we deze zomer de 1.000 halen? Uiteraard springen we een gat in de – zonnige – lucht met zoveel aanmeldingen. Tegelijkertijd is het ook een kleine domper: we hebben beloofd dat iedereen die zich in juni aanmeldde, de panelen zeker voor de zomervakantie op het dak zou hebben liggen. Dat gaan we helaas niet halen… Excuus! We hebben een paar extra installatieteams op pad gestuurd en ze werken de hele zomer door. We beloven: de panelen komen zeker komende maanden op de daken en ze gaan nog minstens 20 jaar stroom opwekken. Genoeg zon en stroom te gaan!

Je kunt nog meedoen! Aanbieding ontvangen maar is die zoek? Download hem hier, bel 023 20 40 400 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Unieke uitspraak van rechter dwingt Nederlandse staat tot extra klimaat-actie!

Op 24 juni deed de rechtbank in Den Haag een unieke uitspraak: de rechter verplicht de Nederlandse staat om de uitstoot van broeikasgassen veel meer te beperken dan de regering van plan is. Actiegroep Urgenda had de rechtszaak aangespannen. De rechter bekrachtigde zijn onverwachte uitspraak met de woorden: ‘Het is de zorgplicht van de staat om burgers te beschermen tegen het grote gevaar dat klimaatverandering inhoudt’. De Nederlandse overheid moet daarom in 2020 de uitstoot van broeikasgas met minstens 25 procent beperken, in plaats van de 17 procent die met het huidig beleid wordt bereikt. Het is de eerste keer dat een rechter een Staat verplicht om maatregelen te nemen tegen klimaatverandering. Voor Tegenstroom is de uitspraak een bevestiging dat we op de goeie weg zijn: schone energie, lokaal opwekken, daar gaan we voor. Nu met een extra steuntje in de rug!

Voor Pia en Andrea van Tegenstroom was de uitspraak extra leuk; in oktober 2013 zijn zij  naar Den Haag getogen om samen met Marjan Minnesma (directeur Urgenda) de dagvaarding af te leveren bij de rechtbank. Andrea was er met zoon Jens (links onder, met bril) en twee vriendjes (Juel en Justus) , alle 3 geboren in deze eeuw. Zij gaan de gevolgen van klimaatverandering het hardst meemaken.

 

Bericht geplaatst: 2 juli 2015

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten