Andrea wint Guts Award!

Gistermiddag won Andrea de Guts Award, de prijs voor de vrouw met de meeste lef uit de Haarlemmermeer en Duin & Bollenstreek. 

De prijs was € 30.000,- aan mediawaarde! Die gaan we inzetten om meer impact te maken  met Tegenstroom (ben jij al klant?), Meermaker én de Energiebank Haarlemmermeer. Dit is een prachtige stimulans om door te gaan met de lokale, groene energie van Tegenstroom, het aanjagen van nieuwe ideeën door Meermaker en de steun die de Energiebank geeft. 

Samen gaan we meer impact maken!

Dank aan iedereen die op Andrea gestemd heeft! Dank ook aan de organisatie, Business Park Nieuw Vennep Zuid, aan Gerco Tolsma die Andrea heeft genomineerd en natuurlijk aan Brigitte, Bas en Pia, want alleen kom je nergens!

De prijs komt voor Andrea in een ‘jubileumjaar’. In 1994, precies 25 jaar geleden startte Andrea bij Greenpeace en ontdekte dat hoe we met de aarde omgaan, niet logisch is. Zo kunnen we niet doorgaan. in 1997 schreef ze haar scriptie over Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het onderwerp was toen nog totaal onbekend. 

In 2002 heeft ze bewust de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Als duurzaamheid niet rendabel is, is het niet duurzaam. Dan is er geen continuïteit. Een bedrijfsmatige aanpak van duurzaamheid is essentieel om tot impact te komen.

Mensen hebben vaak moeite om in beweging te komen. Het heeft dan ook best een tijd geduurd, maar de beweging is er nu! En dat komt door voorlopers als Andrea. Voorlopers die dingen doen die nieuw zijn, die laten zien dat het wél kan en die mensen inspireren. 

Het is voor Andrea een prachtig jaar om de guts award toegekend te krijgen, erkenning van inzet en lef precies in dit ‘jubilieumjaar’. Samen gaan we nóg meer impact maken. Zodat we over nóg 25 gewoon klaar zijn! 

 

2 oktober 2019

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten