Open Energiedag ook in HaarlemmermeerZaterdag 17 september is de landelijke Open Energiedag. Die dag kunnen bewoners horen en zien wat er in hun gemeente gebeurt op het gebied van energie. In Haarlemmermeer is een energie-informatiemarkt (Hoofddorp) en je kunt op bezoek bij een windmolen (Weteringbrug), zonnepark (Hoofddorp), zonnedak (Abbenes) en twee bewoners stellen hun energiezuinige huis open (Hoofddorp en Nieuw-Vennep).

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt (10.00-16.00) in Hoofddorp zijn alle initiatieven aanwezig die zich bezighouden met energie. Bewoners kunnen terecht voor informatie over: besparen, verduurzamen van huizen en de opwekking en het gebruik van lokaal opgewekte groene energie. Ook de gemeente en Ymere zijn aanwezig en beschikbaar voor vragen over energie.

Om bewoners nu al te kunnen helpen deelt Energiebank Haarlemmermeer gratis radiatorfolie uit (zolang de voorraad strekt).

Activiteiten op locatie
Boudewijn en Aarnoud stellen hun huis open in Nieuw-Vennep en Hoofddorp. Ook kan je een bezoek brengen aan een windmolen in Weteringbrug, een zonneveld in Hoofddorp en een zonnedak in Abbenes.  

Alle activiteiten met de exacte locaties en tijden staan op website van de Open Energiedag.

Partners
van de Open Energiedag in Haarlemmermeer zijn:


 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten