Nieuws voor klanten: nieuwe variabele prijzen, vakantie en meer....

Elk half jaar passen we onze variabele prijzen aan, klik hier voor de tarieven voor juli tot december 2017. De prijs voor elektriciteit is gelijk gebleven. De gasprijs is iets omhoog gegaan, iets meer dan een halve cent per m3. Bij gemiddeld gebruik ongeveer 10 euro per jaar extra. Voorbode op het tijdperk zonder gas?

Verder sturen we vanaf nu alle facturen digitaal; je hebt hierover al een mail ontvangen. Scheelt papier en postzegels, dus beter. Alleen Pia en ik vinden het wel jammer dat we nu geen persoonlijke noot meer op de jaarrekening kunnen zetten… Daar verzinnen we nog iets op!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een ‘mijn Tegenstroom’ pagina. Bijna klaar! Wij denken dat jullie in de herfst op je eigen pagina je eigen gegevens kan bekijken en wijzigen.

De zomervakantie begint bijna. De eerste helft mag ik op vakantie, van 24 juli tot 11 augustus. Als ik terugkom, gaat Pia op pad. Vanaf begin september zijn we weer samen sterk.

Fijne zomer! 

Pia en Andrea

 

Goed nieuws voor zonnepanelen: salderen blijft tot 2023

Goed nieuws voor iedereen met zonnepanelen! Salderen blijft tot 2023. Dat betekent dat we zeker nog 6 jaar voor elke zelf opgewekte kWh evenveel terugkrijgen als we betalen. Beter zal het niet worden. Dit is hét moment om ze nu gewoon direct aan te schaffen! Als je het nog niet had gedaan, check dan direct of jouw dak geschikt is: http://www.zonatlas.nl/home/.

Voor alle bewoners van huurwoningen van Ymere die onze zonnepanelen huren, verandert er niets. De uitspraak is wel belangrijk voor Tegenstroom: wij garanderen dat onze huurders altijd voordeel hebben van de zonnepanelen. Stel: salderen werd afgeschaft, dan zouden onze huurders belasting moeten betalen voor elke opgewekt kWh. Om die kosten te compenseren, zouden wij de maandbedragen verlagen. Dat zou betekenen dat wij onze lening niet meer op tijd terug kunnen betalen.... Dit gevaar is gelukkig geweken, met dank aan de Nederlandse overheid, dank meneer Kamp!

http://nu.nl/wonen/4838374/particulier-krijgt-2023-zelfde-tarief-stroom-zonnepanelen.html

13 juli 2017

Meer artikelen...

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

 

Schrijf in

Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in HLMR.

Lees hier
over al onze projecten