Alle omvormers vervangen

omvormer incl bruto productie meterDe eerste zonnepanelen plaatsten we in 2014. Bijna 1100 huurders van Ymere maken alweer jaren gebruik van op eigen dak opgewekte zonnestroom. Afgelopen jaren hebben alle energiefabriekjes samen toch wel minstens 10 miljoen kWh opgewekt!

Voor onze klanten een forse besparing. Zij hebben voor een (groot) deel van hun stroomgebruik geen last van de gestegen prijzen. Bij ons betalen ze voor de zonnestroom een vast bedrag per maand. Het voordeel kan oplopen tot 30 euro per maand!

In april startten we met het vervangen van de omvormers. Dat is nu gereed. Elke woning heeft nu een nieuwe omvormer inclusief opbrengstmeter. Klanten kunnen de opbrengst van hun zonnepanelen weer online volgen op internet.

Het bedrijf Solarminds heeft het werk uitgevoerd en zal de komende jaren alle installaties monitoren: ze houden in de gaten of alle zonnepanelen hun werk goed doen. Gaat er iets mis? Dan zorgen ze ervoor dat het gemaakt wordt.

De omvormers die het nog doen, proberen we een tweede leven te geven.

Zo zorgen we er de komende jaren ook voor dat alle 1.074 Tegenstroom-zonnesystemen blijven doen wat ze moeten doen: schone stroom opwekken!

13 juli 2022
 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten