Zetmop60!

Door de temperatuur van je cv-ketel naar 60 graden te verlagen, bespaar je veel gas. Dat is binnen 60 seconden gepiept en het scheelt al snel tot 60 euro per jaar!

Zet dus vandaag nog je cv-ketel op 60 met de simpele gratis instructievideo’s op zetmop60.nl/energiebank/ zetmop60

Je maakt ook kans op duurzame prijzen, met als hoofdprijs een jaar lang gratis energie! De actie loopt de hele maand maart.

Zet ‘m op 60 is een initiatief van Urgenda die in het kader van de uitvoering van de klimaatzaak verschillende projecten uitvoert. Zetmop60 draagt bij aan het terugbrengen van de CO2-uitstoot en zorgt ook voor een lagere energierekening. De campagne wordt onderschreven door vrijwel alle fabrikanten van cv-ketels.  

Samen met de Energiebank Haarlemmermeer en het Energieloket Haarlemmermeer helpen we de actie groter maken

Hoe werkt het?

Een cv-ketel staat vanuit de fabriek standaard afgesteld op 85 graden, veel heter dan voor de meeste huizen nodig is. Met een simpele handeling is de temperatuur van het verwarmingswater (dus niet het warme douche- of kraanwater!) makkelijk naar 60 graden te brengen. Je ketel werkt efficiënter zonder verlies van comfort. Zo bespaar je veel gas en daarmee energie en geld. Dat kan oplopen tot wel 60 euro per jaar. En gaat het weer vriezen dat het kraakt of je krijgt het niet warm? Dan stel je hem gewoon tijdelijk weer wat hoger in.

Instructiefilmpjes voor iedereen

Op zetmop60.nl/energiebank staan gratis korte en simpele instructiefilmpjes voor alle gangbare cv-ketels. Meestal is het niet meer dan een simpele draai aan de knop, waarmee je al gauw tientjes per jaar bespaart. Je woning wordt energiezuiniger, terwijl je comfort en warmte gelijk blijven. Een kleine moeite om iets goeds te doen voor het klimaat!
 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten