Kerstgroet én speciale kerstactie!

Het jaar is alweer bijna ten einde. Er is dit jaar veel gebeurd waar we bij Tegenstroom blij van worden: menig investerings- en pensioenfonds stopt met investeren in de fossiele industrie, geen boringen naar olie in de Noordpool, grote bedrijven zetten grote stappen om binnen enkele jaren al hun energiegebruik duurzaam op te wekken (onder andere Philips, Coca Cola, Google en Unilever!), meneer Knot, de president van de Nederlandse bank, houdt er rekening mee dat fossiele bedrijven veel minder waard zullen worden, zelfs de paus neemt duidelijk stelling tegen klimaatverandering en Urgenda wint - tegen alle verwachting in - de klimaat-rechtzaak tegen de Nederlandse staat.

Alles wijst erop dat inspanningen tegen klimaatverandering niet meer alleen worden gedaan door een paar koplopers. Met als klap op de vuurpijl: het klimaatakkoord dat op 12 december is getekend. Maar liefst 195 landen, die 7 miljard mensen vertegenwoordigen, erkennen de urgentie en willen de schouders eronder zetten. Dat is een fantastisch bewijs dat 'het klimaat is veranderd', het klimaat is van ons allemaal! 

Wij waren al begonnen en gaan met onverminderd enthousiasme door. We hebben inmiddels ongeveer 1.200 klanten en minstens 8.000 zonnepanelen op de daken van Haarlemmermeerse huurwoningen. 

Geef je geld een stem! Stap over naar Tegenstroom en wij benutten je maandelijkse energielasten goed: realiseren van méér schone én lokale energie-opwekking. 

Ook meedoen? Stap dan nu over met onze speciale, scherpe kerstaanbieding! 

Geldig tot het eind van het jaar, dus doe het gelijk!

Je krijgt van ons de speciale Tegenstroom-deurbelsticker. Plak hem bij de bel, dan weten we in ieder geval zeker dat aan jouw deur geen andere energie meer wordt gekocht. Die energie hou je mooi over voor leuke dingen. Een kopje koffie drinken met de buren bijvoorbeeld. Mét suiker.

Wij wensen jou en je naasten hele gezellige feestdagen en een zonnig 2016 toe!

Pia van Hijfte en Andrea van de Graaf

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten