Zonnepanelen voor iedereen

De zon is een enorme bron van energie. Als we alle energie van de zon zouden kunnen opvangen, hebben we ruim voldoende energie om iedereen op aarde van energie te voorzien! Zover zijn we nog niet, maar we doen wel ons best om in ieder geval in Haarlemmermeer maximaal gebruik te maken van deze schone energiebron. 

Zo leveren we natuurlijk stroom van de zonnepanelen van 5 ondernemers in Haarlemmermeer en hebben we tussen 2014 en 2016 op 1.100 huurwoningen van woningbouwcorporatie Ymere zonnepanelen geïnstalleerd. Lees hier alles over het project met de zonnepanelen voor huurders van Ymere.  

Maak van je huis een kleine energiecentrale
Stroom van de zon is niet alleen schoon, je wekt zelf je eigen energie op én het spaart geld: zonnepanelen op je dak leveren meer op dan geld op de bank. Dat komt door de voordelige salderingsregeling van de landelijke overheid. Salderen betekent dat voor de stroom die je terug levert aan het elektriciteitsnet (bijvoorbeeld als je zonnepanelen stroom opwekken als je niet thuis bent), je evenveel krijgt voor de stroom, als dat je zelf betaalt. Dat maakt dat je de zonnepanelen in een jaar of 7 terugverdient. De regeling zal binnenkort (waarschijnlijk 2020) eindigen, maar dan komt er een vervangende regeling die ervoor zorgt dat je de panelen nog steeds in 7 jaar terugverdient. Doe dus wat je vast al een tijdje van plan was: neem zonnepanelen!

Kijk op de zonatlas of je dak geschikt is. Vul je adres in en je ziet direct of je dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen én wat ze jou kunnen opleveren.  

Handleidingen zonnepanelen Tegenstroom (alleen voor huurders met onze zonnepanelen op het dak).

Handleidingen voor de zonnepanelen en omvormer van Tegenstroom vind je hier

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten