100% zonnestroom uit Haarlemmermeer!

Op deze prachtige zomerdag hebben we geweldig nieuws: alle stroom die we leveren aan onze klanten wordt in Haarlemmermeer opgewekt!

 Naast stroom van Jos aan de IJweg in Hoofddorp hebben we nu ook:

Allemaal wekken ze zoveel stroom op, dat ze niet alle stroom zelf nodig hebben. De stroom die ze over hebben, verkopen ze aan ons. Wij leveren het aan onze klanten, lekker lokaal.

Onze ambitie was dat we al onze stroom ook echt binnen de polder wilden opwekken. Dat is dus gelukt! Nu willen we natuurlijk graag meer klanten en nog meer opweklocaties! Dus als je nog iemand kent die ook wel 100% Haarlemmermeerse zonnestroom wil gebruiken, stuur ze maar naar onze website! https://tegenstroom.nl. Of heb je zelf een groot dak en interesse in een gezonde business case met zonnepanelen? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Vandaag zijn we met de trotse wethouder Jürgen Nobel langs geweest bij de nieuwe opweklocaties. Op de foto staan we met de wethouder voor Hoeve Voorzorg van Hein van Elderen. 

Hoe werkt het eigenlijk? De ondernemers realiseren hun eigen zonnestroominstallatie. Tegenstroom kan daarbij helpen. Wek je meer op dan je zelf gebruikt, dan koopt Tegenstroom die stroom en levert dat aan haar klanten. De businesscase draait dus op twee inkomstenstromen: de subsidie en de stroomverkoop. Samen levert dat voldoende op om de investering binnen ongeveer 8 jaar terug te verdienen. Het levert de ondernemer dus geld op én een goed gevoel.

Wij gaan met een goed gevoel de zomer in en we wensen iedereen een hele fijne zomer toe!

Hartelijke groet,

Pia en Andrea

26 juni 2020 

 

 

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten