Doe mee aan de groepsaankoop zonnepanelen in Noord Holland!

Heb je al eens overwogen om zonnepanelen op je dak te plaatsen? Stroom van de zon is niet alleen schoon, je wekt zelf je eigen energie op én het bespaart geld! 

Vrijdag 24 oktober is de inschrijving geopend van de vierde groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie in onze provincie. Samen inkopen kan zorgen voor een scherp aanbod. En alles wordt geregeld!

Tegenstroom attendeert je graag op deze groepsaankoop, want wij zijn voor zoveel mogelijk schone zonne-energie in Haarlemmermeer. Om te beginnen op ons eigen dak. Lekker dichtbij én het loont.

SamenZonneEnergie wordt georganiseerd door Noord-Hollandse gemeenten in samenwerking met iChoosr. De groepsaankoop is bedoeld voor alle inwoners van Noord-Holland, zolang ze eigenaar van een huis (en dak) zijn, of toestemming hebben van de verhuurder. Via deze gezamenlijke aankoopactie kan je kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen kopen voor een scherpe prijs. SamenZonneEnergie zorgt ervoor dat installatie wordt geregeld, mét garanties en verzekering.

Meedoen? Inschrijven kan t/m 26 november. Ga naar de website van SamenZonneEnergie 

24 oktober 2014

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten