Feest op de Dag van de Duurzaamheid

NMCX Centrum voor Duurzaamheid bestaat 10 jaar, Jos levert zonnestroom en Haarlemmermeers energiebedrijf Tegenstroom levert die zonnestroom van Jos aan haar klanten in Haarlemmermeer. Dat is samen een feestje waard! En wanneer is dat beter te vieren dan op de Dag van de Duurzaamheid.

We nodigen jou als klant van Tegenstroom graag uit! Je bent van harte welkom op woensdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid. Jos en wij ontvangen jullie bij zijn schuur met maar liefst 1.400 zonnepanelen! Het adres is IJweg 923 in Hoofddorp.

Programma:

Vanaf 15.00 uur: ontvangst gasten

15.00–18.00 uur:  doorlopend programma met muziek, rondleidingen, workshops, hapjes en drankjes.

15.10-15.30 uur: opening door John Nederstigt (Wethouder Duurzame Economische Ontwikkeling)

16.30 - 17.00 uur: plenair programma, dagvoorzitters: Ilknur Donmez en Wendy van Vliet. Interviews met Andrea van de Graaf (Tegenstroom), Arjanne Lagendijk (NMCX) en Jos Koeckhoven.

18.00 uur: einde 

Wat kun je die middag verwachten? Jos geeft rondleidingen en vertelt over zijn zonnepanelen. Tegenstroom en NMCX presenteren waar ze mee bezig zijn en hoe zij de (duurzame) toekomst van Haarlemmermeer zien. Ter vermaak van jong en oud zijn er verschillende workshops: windmolentjes en dromenvangers maken, schilderen met de natuurlijke materialen, uilenballen van de ransuilen op het terrein ontleden, de plastic super workshop: hoeden maken van afval en meer. Neem je (klein)kinderen dus mee!

Je kunt ter plaatse meedoen aan de Duurzame Dromen-actie ter ere van het 10-jarig bestaan van NMCX. Er zijn experts aanwezig die je meer kunnen vertellen over duurzame energie(besparing), over groene daken en andere oplossingen tegen wateroverlast en over het kweken van oesterzwammen op koffieprut van Meerzwam.

Natuurlijk hebben we ook versnaperingen: sapjes en appels van de Olmenhorst en lekkers van Bioexpress: hapjes gemaakt van ingrediënten die anderen zouden weggooien. Geen vies, oud eten, nee heerlijke hapjes van gekneusd fruit, gekke groenten en alles wat tegen de houdbaarheidsdatum aanloopt.

Lokale singer-songwriter JANNE zal het geheel muzikaal omlijsten.

Toegang, workshops en versnaperingen zijn gratis. We willen wel graag weten of je komt. Aanmelden kan met dit formulier. Je ontvangt ongeveer een week voor het evenement het volledige programma en een routebeschrijving (kom vooral op de fiets!). Als je vragen hebt kun je ons bellen of mailen, 023 – 2040400 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat doe jij op de Dag van de Duurzaamheid?

Je komt natuurlijk naar het feestje van NMCX, Tegenstroom en Jos!

Hartelijke groet,

Jos Koeckhoven, Arjanne Lagendijk (NMCX) en Andrea van de Graaf (Tegenstroom)

P.S. Krijg je meerdere uitnodigingen? Je hoeft je maar één keer in te schrijven.         

12-09-2018           

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten