Tegenstroom heeft geen winstoogmerk

Tegenstroom is een sociale onderneming zonder financieel winstoogmerk. Ons doel is een schone en onafhankelijke energievoorziening in Haarlemmermeer. We realiseren projecten om ons doel te bereiken en houden de energie én geldstromen binnen Haarlemmermeer.

Tegenstroom is opgericht door de gemeente Haarlemmermeer, omdat de gemeente ons geloof in sociaal ondernemen deelt. En omdat de gemeente behoefte heeft aan lokaal opgewekte duurzame stroom. Ter bevordering van de onafhankelijkheid, voor een schone leefomgeving en om de energierekening van iedereen binnen de gemeente te beheersen. Nu en in de toekomst.

Samen met tientallen andere lokale energie coöperaties vormen wij het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief door (o.a.) de consumentenbond al 4 keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Vanzelfsprekend werken we allemaal zonder winstoogmerk. Samen zijn we om.

Bij Tegenstroom werken twee mensen: Pia van Hijfte  en Andrea van de Graaf. Meedoen is makkelijk: meld je aan en wij regelen de rest! Vragen? Mail of bel, één van ons neemt de telefoon op.

Doordat we maar met zijn 2-en zijn hebben we weinig overheadkosten en kunnen we de prijzen voor stroom en gas laag houden. 

Woon je niet in Haarlemmermeer en wil je toch klant worden? Dat is geen probleem, je bent van harte welkom! Je kunt je gewoon aanmelden.

 

 

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten