Gratis sneeuwballen van Tegenstroom!

Op zaterdag 19 september tussen 13.00 en 17.00 uur kan je bij Jos in Hoofddorp en Hein in Zwanenburg gratis sneeuwballen ophalen.

Beide ophaallocaties wekken stroom voor ons op. Heb je al energie van Tegenstroom? Dan kan je gelijk zien waar je stroom vandaan komt! Ben je nog geen klant maar wil je thuis of op je bedrijf ook graag stroom van Hein of Jos ontvangen, sluit je dan voor stroom én gas bij ons aan.

Sneeuwballen zijn heesters, ze bloeien in het voorjaar met mooie witte bollen. Door corona zijn ze niet verkocht. Om vernietiging te voorkomen, delen we ze uit. Het zijn leuke struiken voor vogels, ze geven mooie bloemen en zorgen voor veel afvang van fijnstof. Hoe meer we er planten in Haarlemmermeer, hoe beter!

Ophalen van sneeuwballen kan zaterdag 19 september 13.00 – 17.00 uur bij:

Jos Koeckhoven Opslag – en Verhuurbedrijf, IJweg 923, Hoofddorp
Hoeve Voorzorg, Hein van Elderen, IJweg 373, Zwanenburg

We hebben 1.000 sneeuwballen per locatie, maximaal 3 per persoon, op=op!

Tijdens het ophalen nemen we de nodige coronamaatregelen. Houd je aan de rij/fiets route en houdt afstand!

Met deze actie ondersteunen we Urgenda, de organisatie die Nederland sneller wil verduurzamen. Samen met ruim 800 organisaties heeft Urgenda een 54puntenplan opgesteld. Het is een pakket met allemaal kleine maatregelen als handreiking aan het kabinet, waarmee zelfs in 2020 nog voldoende megatonnen CO2-reductie behaald kan worden. kijk voor meer informatie Meer bomen planten is onderdeel van het 54puntenplan: Kijk op meerbomen.nu hoe je kan bijdragen.


Andrea
12-09-2020
 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten