Groepsaankoop: 791 aanmeldingen voor 6697 zonnepanelen

In Haarlemmermeer hebben 791 huishoudens zich aangemeld voor de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie in Noord-Holland. Samen hebben ze ingeschreven voor 6697 zonnepanelen, goed voor ruim 1.500.000 kWh schone stroom, opgewekt hier in de polder! 

In totaal hebben 10.510 huishoudens in Noord Holland zich ingeschreven, voor 87.200 panelen. SamenZonneEnergie houdt een veiling onder gekwalificeerde installateurs. Vanaf 15 december ontvangen alle deelnemers hun persoonlijke aanbod van de installateur die de veiling heeft gewonnen. De zonnepanelen worden geplaatst in de eerste helft van 2015. Als iedereen ook daadwerkelijk een systeem aanschaft, wekken ze samen ruim 20 miljoen kWh schone stroom op!Bij

Bij Tegenstroom snappen we de populariteit van zonnepanelen wel. Mensen zijn een beetje geschrokken van de alarmerende berichten over elektriciteitstekorten in België komende winter vanwege haperende kerncentrales. De provincie Antwerpen heeft een heus 'afschakelplan' voor Antwerpse gemeenten bij een stroomtekort. Dat komt heel dichtbij! Zo afhankelijk zijn we dus! Bewoners hebben steeds meer redenen om te zeggen: ik ga gewoon lekker zelf opwekken. Want naast die onafhankelijkheid in stroomopwekking, zijn zonnepanelen uiteraard ook goed voor het milieu én leveren ze geld op. Zonnepanelen op je dak leveren namelijk meer op dan geld op de bank!

29 november 2014

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten