Ruim 500 huurders van Ymere kiezen voor zonnepanelen!

Magische grens van 500 overschreden!

Vandaag kwam een record aantal van 50 aanmeldingen binnen van huurders van Ymere die graag zonnepanelen van Tegenstroom op hun dak willen. Daarmee komt het totale aantal aanmeldingen op 518! Dat zijn 4.144 panelen en ruim 1 miljoen kWh lokaal opgewekte stroom. En het aantal aanmeldingen zal nog fors oplopen, want zodra de eerste panelen in Hoofddorp worden neergelegd (volgens planning op dinsdag 28 april) volgen meer huurders. Want zonnepanelen zien, is meedoen!

De aanmeldingen komen van huurders van Ymere die van Tegenstroom een aanbieding hebben gekregen voor zonnepanelen. Huurders komen in aanmerking als hun dak geschikt is voor 8 zonnepanelen en voldoende zonuren heeft. Huurders hoeven zelf niet te investeren, ze nemen een soort abonnement op schone stroom: doe je mee, dan betaal je aan Tegenstroom een vast bedrag per maand, dat lager ligt dan de waarde van de stroom die je zelf opwekt. Dat levert een besparing op van tientallen euro’s per jaar. En uiteraard een bijdrage aan lokale opwekking van schone energie. Zo kleurt Haarlemmermeer langzaam zonnig, getuige de kaart met zonnetjes voor elke deelnemende huurder. 

Aanbieding gekregen maar nog niet aangemeld? je kunt nog meedoen! Klik hier voor meer informatie. Of mail/bel ons, dan sturen we je nieuwe formulieren toe.

16 april 2015

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten