Vraag nu energietoeslag aan!

Heb je een laag inkomen en kun je daarmee je energierekening niet betalen? Dan kun je energietoeslag krijgen. Met dit extra geld kun je een deel van de energiekosten betalen. De energietoeslag is een bedrag van € 800 netto per huishouden. Ben je inwoner van Haarlemmermeer dan kun je deze toeslag aanvragen via deze pagina van Haarlemmermeer

Gratis hulp bij energie besparen
Wil je je energieverbruik omlaag brengen? Meld je gratis aan bij de Energiebank Haarlemmermeer. Deze stichting kan je helpen om grip te krijgen op je energiekosten. Vrijwillige energiecoaches komen bij jou thuis om te helpen met het besparen van energie. Ze geven voorlichting en delen energiebesparende middelen uit. Denk daarbij aan ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips. Doel is om het energieverbruik structureel te verlagen.
Iedereen met een minimum inkomen kan zich gratis aanmelden voor hulp van de Energiebank Haarlemmermeer.
Bel de Energiebank op: 023 20 40 187 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heb je meer te besteden maar kan je ook hulp gebruiken? Meld je ook aan! De energiecoaches komen graag langs. Je krijgt alleen niet de gratis energiebesparende middelen en we waarderen een vrijwillige donatie.

13 juli 2022
 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten