Slim je auto opladen met de Jedlix app!

Je rijdt elektrisch omdat het goed is voor het milieu of omdat het voordelig is. Wist je dat het opladen van je auto groener en goedkoper kan? Met de app Slim Laden kan je als klant bij Tegenstroom | om tot wel 250 euro op je energierekening besparen.

Bespaar door slim laden

Op bepaalde momenten, wanneer het bijvoorbeeld erg hard waait, wordt er meer duurzame energie opgewekt. Door van te voren in te schatten wanneer het aanbod het grootst is en de energieprijs het laagst, wordt jouw ideale oplaadmoment automatisch bepaald.

Gratis app

De app van Jedlix is voor iedereen gratis te downloaden. Je kan meedoen als je rijdt in een Renault, BMW of Tesla. Voor klanten van Tegenstroom | om wordt de besparing automatisch verrekend met je energierekening. Selecteer in de app: energie | om. Bij aanmelden krijg je een verificatie e-mail. Die moet je openen vanuit je mobiel. 

Hoe werkt het? 

Om de juiste data te verkrijgen voor een slimme laadsessie, communiceert de app direct met de auto. Voor nu is dit mogelijk met de merken Renault, BMW en Tesla. Daarnaast vormen de algoritmes het intelligente brein van de app, die op basis van de data en gewenste vertrektijd een optimaal laadplan samenstelt op de meest duurzame en goedkope momenten van de dag. Deze manier van laden wordt beloond en via de energierekening van Tegenstroom | om aan de gebruiker uitbetaald.

Een schone toekomst

Je helpt mee om de energietransitie te versnellen door de beschikbare duurzame stroom optimaal te benutten. Door tijdens de dalmomenten je auto op te laden, hoeven we minder vaak gebruik te maken van kolencentrales.

Jouw eigen wensen

Je auto laadt op wanneer het voor jou het best uitkomt. In de app vind je alle belangrijke gegevens terug, zoals je besparing, je verbruik en de status van je batterij.

Het gemak van Slim Laden in je broekzak

Met de Slim Laden app laad je jouw elektrische Renault, BMW of Tesla goedkoper op en verspil je minder energie. De app bepaalt jouw ideale oplaadmoment door te kijken naar;

  • Je moment van vertrek
  • De beschikbare capaciteit op het elektriciteitsnetwerk
  • De mate van beschikbaarheid van duurzame energie
  • De energieprijs

Nog geen klant van Tegenstroom | om? Ga direct naar overstappen.

Meer informatie over Jedlix

8 novemer 2018

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten