Tegenstroom bestaat 1 jaar!

Precies 1 jaar geleden lanceerden we, samen met  André Kuipers, Tegenstroom, Haarlemmermeers eigen gemeentelijke energiebedrijf zonder winstoogmerk.

Waar staan we nu?

  • Ruim 400 bewoners hebben al gekozen voor de schone energie of voor de zonnepanelen van Tegenstroom
  • Ruim 200 bewoners hebben zonnepanelen gekocht met de gezamenlijke inkoopactie.  
  • Tientallen klanten, huurders van Ymere, helpen ons vrijwillig met het voorbereiden van nieuwe mailings. Hartverwarmend!

Stapje voor stapje werken we, samen met bewoners, bedrijven en organisaties, toe aan een zonnig Haarlemmermeer dat zoveel mogelijk haar eigen energie opwekt.

Jarigen krijgen meestal cadeautjes. Wij hebben eigenlijk maar één ding op ons wenslijstje staan: zoveel mogelijk klanten en daardoor samen zoveel mogelijk schone energie brengen in de polder.

Was je al een tijdje van plan om te kijken wat Tegenstroom te bieden heeft? En wil je ons, op onze verjaardag, een cadeautje geven? Meld je dan nu gelijk aan! Klik hier, vul in en Pia regelt de rest. En omdat onze prijzen verrassend goed zijn, geef je jezelf misschien ook een cadeautje: een lagere energierekening!

Ben je al klant? Dan zijn we je zeer erkentelijk voor het in ons gestelde vertrouwen! Wil je ons ook een cadeautje geven? Help dan mee om meer klanten te werven! Bijvoorbeeld door vrienden, bekenden, buren te attenderen op Tegenstroom. Mond op mond reclame is nog altijd het meest effectief!

Samen met jullie maken we er een succesvol en schoon 2e jaar van!

<3 maart 2015>

 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten