Tijdelijke klantenstop

Vanwege de dramatische gebeurtenissen in Oekraïne is de energiemarkt heel erg onrustig. Doordat de prijzen momenteel heel onvoorspelbaar zijn, kunnen we risico lopen op contracten die nu worden afgesloten. Daarom hebben we besloten om geen nieuwe klanten aan te nemen totdat de markt weer enigszins gestabiliseerd is.

We benadrukken dat we deze maatregel juist nemen om te voorkomen dat wij in de problemen komen. Ben je al klant dan loop je geen risico. We hebben voor onze huidige klanten de energie al ingekocht.

Onze oprechte excuses.

Heb je interesse om klant te worden? Stuur ons alsjeblieft een bericht, dan ben je de eerste die het hoort als we weer klanten aannemen!

Als je vragen hebt, bel gerust op 023-20 40 400 of stuur een bericht naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gas uit Rusland?
We kopen ons gas in met het energiecollectief om|nieuwe energie. Als collectief hebben wij geen overeenkomst met Russische partijen. Het aardgas dat wij leveren, kopen wij in op de Nederlandse handelsmarkt. We 'vergroenen' het met certificaten. De aanvoer en distributie van aardgas door Nederland wordt verzorgd door o.a. de Nederlandse Gasunie.

Door als collectief zelf actief duurzame energie te ontwikkelen en op te wekken, zijn wij er juist op gericht om zelfvoorzienend te zijn. Het leveren van aardgas zien wij dan ook puur als tijdelijk maar noodzakelijk richting de volledige verduurzaming van de Nederlandse energievoorziening. Wij hopen dan ook dat de huidige ontwikkelingen voor een versnelling van deze transitie zullen zorgen.

Wij duimen voor Oekraïne en snelle vrede.

Pia en Andrea

25 februari 2022
 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten