Energiemarkt op hol: klantenstop!

Oktober is nog maar net begonnen en we zien alweer een prijsstijging voor gas van ruim 22%. Ook de stroomprijzen schieten verder omhoog. Onze tarieven hadden we al gigantisch verhoogd en nu hebben we de moeilijke beslissing genomen om niet meer met deze gekte mee gaan. De prijzen zijn zo onvoorspelbaar dat we veel risico lopen op de contracten die komende tijd worden afgesloten.

Daarom hebben we besloten om per direct een klantenstop in te voeren. Dit betekent dat wij geen nieuwe klanten kunnen accepteren totdat de markt weer enigszins gestabiliseerd is.

Ook verlengingen en spoedgevallen zijn tot nader bericht niet mogelijk. We willen benadrukken dat we deze maatregelen juist nemen om te voorkomen dat wij in de problemen komen. Ben je al klant dan loop je geen risico. We hebben voor onze huidige klanten de energie al, voor normale prijzen, ingekocht. 

Onze oprechte excuses. Dit is een moeilijke periode voor ons.

Heb je interesse om klant te worden? Stuur ons alsjeblieft een bericht, dan ben je de eerste die het hoort als we weer klanten aannemen!

Als je vragen hebt, bel gerust op 023-20 40 400 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pia en Andrea

5 oktober 2021
 
Doe nu direct wat je misschien al een hele tijd van plan was.
Overstappen

Gratis, eenvoudig en snel. Echt maar een paar muisklikken.
Je bent er bijna.van de ontwikkelingen en projecten.
Lees onze nieuwsbrief.

Schrijf in


Ons doel is zoveel mogelijk schone energie realiseren in Haarlemmermeer.

Lees hier

over al onze projecten